Cumhurbaşkanı Erdoğan, İlham Aliyev ve Fulya Öztürk arasındaki diyalog gündem oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Azerbaycan lideri İlham Aliyev'in Nahçıvan'da gazeteci Fulya Öztürk ile aralarında geçen diyalog sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Azerbaycan lideri İlham Aliyev'in gazeteci Fulya Öztürk ile aralarında geçen diyalog sosyal medyada gündem oldu.

İLHAM ALİYEV: BU KIZ BİZİM KIZDIR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazeteci Fulya Öztürk'ü Azerbaycan'da görünce ''Fulya nerden geldin buraya kız!'' dedi. Bunun üzerine İlham Aliyev ''Bu kız bizim kızdır'' deyince gülümseten görüntüler ortaya çıktı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Fulya Öztürk o anları ''Sn. Cumhurbaşkanımız beni Nahçıvan’da görünce şaşırdı Böyle bir an yaşandı'' notu ile paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İlham Aliyev ve Fulya Öztürk arasındaki diyalog gündem oldu! ile ilgili etiketler Fulya Öztürk İlham Aliyev Recep Tayyip Erdoğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.