Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ailesi arasında kalan o gazeteci Nuh Albayrak mı?

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, Fatih Altaylı'nın 'medya iftarı'ndan paylaştığı bir kulis bilgisinin izni sürdü

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, Huber Köşkü'nde medya yöneticilerine verdiği iftarın yankıları sürüyor.

Fatih Altaylı, iktidara yakın medya yöneticilerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'sakal-bıyık' bırakın tavsiyesi konusunda yaşadığı sıkıntıları gündeme getirmişti.

Altaylı, "Bu gazetelerden birinin çok sevdiğim genel yayın yönetmeni sakal ya da bıyık bırakmamış. 'Evde istemiyorlar. Arada kaldım' dedi." diye yazmıştı.

O GAZETECİ KİM?

Fatih Altaylı'nın verdiği kulis bilgisinin izini süren Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, o yayın yönetmeninin Nuh Albayrak olduğunu öne sürdü.

"Hükümete yakın medyanın içinde bıyığı ya da sakalı olmayan isimleri tek tek gözden geçirdim.." diyen Ersoy Dede, "Altaylı’nın bu tanımına en yakın kişi Nuh Albayrak gibi görünüyor.." dedi.

Ersoy Dede bununla da yetinmedi, Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak'ı fotomontajla sakallı hale getirip okuyucuya sordu:

"Sakallı bir Nuh Albayrak, fena olmaz sanki.. Ne dersiniz?"

fwkjfwefwfef

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ailesi arasında kalan o gazeteci Nuh Albayrak mı? ile ilgili etiketler nuh albayrak sakal bıyık
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.