Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY Başbakanı Barzani ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY Başbakanı Mesrur Barzani ile bir araya geldi. Görüşmede Erdoğan'a, MİT Başkanı Hakan Fİdan eşlik etti.

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmek üzere İstanbul’a geldi.

Görüşme, Dolmabahçe Sarayı’nda gerçekleştirildi. Görüşmede, Kürdistan Bölgesi ile Türkiye arasındaki ilişkilerin yanı sıra Irak’taki son gelişmeler ele alındı. Görüşmede, bölgede istikrar ve güvenlik için destek imkanları değerlendirildi.

İkili ilişkilerin ve işbirliğinin tüm alanlarda ilerletilmesinin önemine vurgu yapılan görüşmede, ortak çıkarlar temelinde özellikle de ekonomik ve ticari ilişkilerin geliştirilmesi istediği dile getirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY Başbakanı Barzani ile görüştü ile ilgili etiketler IKBY mesrur barzani Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.