Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hazine Bakanı ve Çalışma Bakanı ile AGİ muafiyetini görüşecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu akşam Kabine Toplantısı'nın ardından Hazine Bakanı Nebati ve Çalışma Bakanı Bilgin ile toplantı yapacak. Görüşmede AGİ muafiyetinin genişletilmesi ele alınacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile görüşecek.

MASADA AGİ MUAFİYETİ VAR

AK Parti kaynaklarına göre görüşmede AGİ muafiyetinin genişletilmesi ele alınacak.

Dünya Gazetesi'nden Canan Sakarya'nın haberine göre; asgari ücretin vergi dışı bırakılmasını öngören torba kanun teklifinde işverenleri şaşırtan bir ayrıntı ortaya çıkmıştı.

 

DİĞER ÇALIŞANLAR İÇİN DE VERGİ AVANTAJI GELEBİLİR

Çalışma Bakanlığı’nın açıklamasının aksine, teklifte asgari ücretin üzerinde elde edenlerin maaşlarından asgari ücret kadarlık kısmından vergi alınmayacağına ilişkin hüküm yer almadı.

Birçok işveren, asgari ücretteki yüzde 50 artışa karşın, diğer çalışanlar için vergi avantajı getirileceğinden artış oranına destek vermişti.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hazine Bakanı ve Çalışma Bakanı ile AGİ muafiyetini görüşecek! ile ilgili etiketler Erdoğan vergi asgari ücret muaf
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.