Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayırla yad edilecektir

Solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören vefatı üzerine bir taziye mesajı yayımlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Her zaman hayırla yad edilecektir" dedi. Demirören'in vefatı ile ilgili hükümet kanadından ilk açıklama Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'dan geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan Demirören'in vefatının ardından taziye mesajı yayınladı. Erdoğan, mesajında "Demirören Holding'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatını teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Çalışma hayatında önemli başarılara imza atan, ülkemize değerli katkılarda bulunan kıymetli sanayici ve iş adamı Erdoğan Demirören, her zaman hayırla yad edilecektir. Merhum Erdoğan Demirören'e Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve iş dünyamıza başsağlığı diliyorum" dedi. 

Demirören'in vefatının ardından hükümet adına açıklama yapan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Vefatı ülkemiz için büyük bir kayıptır. Demirören ailesinin yakınlarına çalışanlarına başsağlığı ve sabır diliyorum" dedi.

VEYSEL EROĞLU'NDAN BAŞSAĞLIĞI
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da sosyal medya hesabı üzerinden şunları yazdı:

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'e Allah'tan rahmet niyaz eder; değerli ailesine, yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dilerim.

ADALET BAKANI ABDÜLHAMİT GÜL: TEESSÜRLE ÖĞRENDİM
Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefat haberini teessürle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınları ve sevenlerine sabır-ı cemil niyaz ediyorum.

MEHMET AĞAR(ESKİ BAKAN): HER AY ALIŞVERİŞ ÇEKİ VERİRDİ
Elazığ'da aldım haberi. Ben çok genç yaşta tanıdım kendisini. O dönemde kendisi Ankara pazarlarının sahibiydi. Bana her ay yüklü miktarda alışveriş çeki verirdi.'Durumu olmayan polis memurlarıyla paylaş' derdi. Önemli miktarda bir yaraya derman olurdu. Kimsenin bilmesini istemezdi. Derin bir üzüntü içerisindeyim. İnsan tarafı çok fazlaydı. Problem çözücüydü. Şefkatliydi. Hep iyiliklerle anılacak bir insan. Her yönde üzerine düşeni yapardı. Herkeste iyi izler bıraktığına gönülden uyanıyorum. Bu sabah şokla uyandım. Geride çok güzel yetiştirdiği çocuklarını torunlarını bıraktı.

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANI KAYA: ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM
Bakan Fatma Betül Sayan Kaya: Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MUSTAFA ELİTAŞ: İŞ DÜNYASININ ÖNEMLİ İSMİYDİ
İş dünyasının önemli isimlerinden Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

EKONOMİ BAKANI NİHAT ZEYBEKCİ: BÜYÜK UZUNTU DUYDUM
Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatından büyük üzüntü duydum. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayırla yad edilecektir ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Bekir Bozdağ erdoğan demirören taziye