Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakan Atilla ile görüştü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'de 32 ay hapiste kaldıktan sonra İstanbul'a gelen eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'yı aradı.

ABD'de tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edilen eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın bulunduğu uçak, İstanbul'a indi.

ERDOĞAN GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Atilla'yı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakan Atilla'yı aradı, geçmiş olsun dileklerini iletti.

 "BUGÜN HAYIRLI BİR GÜN"

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

“Çok güzel bir gün. Hayırlı bir gün. Allah hayırlı mübarek eylesin. Hakan kardeşimiz sağ salim ülkemize geldi. Ailesiyle buluştu. Güzel bir tatil yapacak. Dinlenecek inşallah önümüzdeki günlerde tekrardan konuşuruz ama Hakan Atilla kardeşimizin şahsında ülkemizin ne kadar güçlü güzel evlatlar yetiştirdiğini, o evlatları yetiştiren ne güzel anne babaların olduğuna ben bugün bir kez daha şahit oldum. Bu ülkenin bir bireyi olmaktan gurur duydum. Allah Hakan kardeşimizden eşi ve ailesinden razı olsun. Hepsine hayırlı mübarek olsun. Ülkemize hayırlı olsun. "

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakan Atilla ile görüştü! ile ilgili etiketler Berat Albayrak Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakan Atilla
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.