Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galip Öztürk ile görüştü

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, uzun süredir FETÖ'cü kumpaslarla mücadele eden Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün Borsa İstanbul ile İslam Kalkınma Bankası arasında İmzalanan Stratejik İşbirliği İçin Mutabakat Zaptı Gong Töreni sonrasında, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ve kızları le ayaküstü sohbet etti.

FETÖ'cü kumpasa hedef olan iş adamlarından Galip Öztürk, hakkındaki cinayet davası nedeniyle bir süre Gürcistan’da yaşamıştı.

241120161652545963715_3.jpg

Ancak FETÖ soruşturması kapsamında Galip Öztürk hakkında karar veren hakimler görevden alınınca, Öztürk'e verilen hapis cezasının infazının durdurulması ve yargılanmanın yenilenmesi kararı verildi.

Bunun üzerine Öztürk Türkiye'ye dönmüştü. Öztürk görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, yıllardır süren FETÖ mücadelesinde kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Galip Öztürk “Türkiye’nin çalışkan, vatanperver ve gerekirse canını bu ülke için feda edebilecek evlatlarının kanını emen bu terör örgütüne karşı mücadele veren ilk isimlerden biri olmaktan onur duyuyorum. Bundan sonra da FETÖ karşıtı haklı mücadelem sürecek. Bu süreçte devletimize ve hükümetimize de elimizden gelen her türlü desteği vereye devam edeceğiz” dedi.

FİRARİ AKIN İPEK'İN TMSF'YE DEVREDİLEN TELEVİZYONLARINI ALMAK İSTİYOR

FETÖ davasının yurt dışında firari sanığı Akın İpek’in TMSF tarafından el konulan şirketi Koza İpek Holding AŞ.’ye, Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk talip olmuştu.

Galip Öztürk'ün kapatılan Kanaltürk ve Bugün TV'ti satın alarak medyaya adım atmak istediği belirtilmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galip Öztürk ile görüştü ile ilgili etiketler metro galip öztürk Kanaltürk Bugün
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.