Erdoğan'ın operasyon sinyalinin ardından dikkat çeken saldırılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı "Fırat'ın doğusuna harekat birkaç güne başlayacak" açıklamasının ardından terör örgütü PKK Suriye'de harekete geçti.

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Türk Savunma Sanayii Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fırat'ın doğusu için askeri harekat sinyali verdi.

Ertdoğan, "Fırat'ın doğusu ile ikazlarımızı yaparken hazırlıklarımızı da tamamladık. Fırat'ın doğusunu bölücü terör örgütünden temizlemek için yapacağımız harekatın birkaç güne başlayacağını ifade ediyoruz. Hedefimiz asla Amerikan askerleri değil. Bölgede faaliyet gösteren terör unsurlarıdır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konuşmasının ardından terör örgütü PKK harekete geçti ve sabah saatlerinde Azez’de bombalar patladı. Akşam saatlerinde ise Fırat Kalkanı Harekatı bölgesindeki Bab, Çobanbey ve Dabık’ta eş zamanlı saldırılar gerçekleştirildi

Saldırı haberini Anadolu Ajansı muhabiri Levent Kemal Twitter hesabından duyurdu.

Erdoğan'ın operasyon sinyalinin ardından dikkat çeken saldırılar ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Suriye Cumhurbaşkanı Erdoğan Fırat Kalkanı Harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.