Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ezan okuma yarışmasında birinci olan İmam Muhsin Kara'yı tebrik etti

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde görev yapan imam Muhsin Kara, Suudi Arabistan'da düzenlenen Kur’an-ı Kerim'i ve Ezanı Güzel Okuma Yarışması'nda birinci olmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ezan okuma dalında birinci olan Muhsin Kara'yı telefonla arayarak kutladı.

Suudi Arabistan’da düzenlenen “Kur’an-ı Kerim'i ve Ezanı Güzel Okuma Yarışması”nda Sivas’ın Şarkışla ilçesinde görev yapan imam Muhsin Kara 1’inci, İstanbul'un Sarıyer ilçesinde görev yapan Alpcan Çelik ise 2’nci olmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ezan okuma dalında birinci olan Muhsin Kara'yı telefonla arayarak kutladı. İmam Muhsin Kara, telefon görüşmesini, "Bizleri arayarak tebrik ve takdir eden kıymetli Cumhurbaşkanımız sayın @RTErdogan‘a çok çok teşekkür ediyorum. Rabbim ömrünü müzdad eylesin. Başımızdan eksik etmesin." açıklamasıyla sosyal medyadan paylaştı.

 

Telefon görüşmesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhsin Kara'ya, "Muhsin hoca öncelikle tebril ediyorum. Rabbim başarılarınızın devamını artarak nasip etsin. Daha önce de TRT'deki Kur'an-ı Kerim okuma yarışmasında ikincilik varmış galiba maşallah. Allah yar, yardımcınız olsun." dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ezan okuma yarışmasında birinci olan İmam Muhsin Kara'yı tebrik etti ile ilgili etiketler Muhsin Kara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ezan Okuma Yarışması birinci tebrik telefonu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.