Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenler'de kendisini davet eden aileye misafir oldu

İstanbul Esenler'de bulunan Dörtyol Meydanı'ndaki 60 Bin Konutluk Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törenin ardından hak sahiplerinden bir ailenin daveti üzerine evlerine misafir oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler Dörtyol Meydanı'ndaki 60 Bin Konutluk Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törenin ardından projedeki örnek daireyi gezerek incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenler'de kendisini davet eden aileye misafir oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hak sahiplerinden bir ailenin daveti üzerine evlerine misafir oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaretinde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay (sağ 6) ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da eşlik etti.

AA-İHA

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenler'de kendisini davet eden aileye misafir oldu ile ilgili etiketler İstanbul Cumhurbaşkanı Erdoğan Esenler vatandaşın daveti ev ziyareti
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.