Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Suudi Arabistan'a gidiyor: Ziyaretin detayları netleşti!

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz El Suud’un daveti üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Suudi Arabistan'a gidecek. Erdoğan'ın, Suudi Kralı Selman ve Suudi Veliaht Prens Muhammed Bin Selman ile birlikte Cuma namazını Mekke'de kılacağı belirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz El Suud’un davetine icabetle 28-29 Nisan'da Suudi Arabistan’ı ziyaret edecek.

İŞBİRLİĞİNİN GELİŞTİRİLMESİ İMKANLARI ELE ALINACAK

Ziyaret kapsamında yapılacak görüşmelerde, Türkiye-Suudi Arabistan arasındaki ilişkiler tüm yönleriyle gözden geçirilecek, işbirliğinin geliştirilmesi imkanları ele alınacak.

CUMA NAMAZINI MEKKE'DE KILACAK

Görüşmelerde, ikili ilişkilerin yanısıra, bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında fikir alışverişinde de bulunulacak.

Yoğun bir ziyaret programı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Suudi Kralı Selman ve Suudi Veliaht Prens Muhammed Bin Selman ile birlikte Cuma namazını Mekke'de kılacağı öğrenildi.

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Suudi Arabistan'a gidiyor: Ziyaretin detayları netleşti! ile ilgili etiketler Erdoğan Suudi Arabistan Mekke Cumhurbaşkanı Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz El Suud
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.