Cumhurbaşkanı Erdoğan: BAE'nin güvenlik ve istikrarına destek veriyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE ziyaretini başarıyla tamamladıklarını belirterek, "Yaptığımız görüşmelerde ilişkilerin geliştirilmesi ve yatırımların artırılması konusunda güçlü bir müşterek irade ortaya koyduk. Toplamda 13 anlaşmaya imza attık" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ziyareti sonrası açıklama yaptı.

'BAE'NİN GÜVENLİK VE İSTİKRARINA DESTEK VERİYORUZ'

Erdoğan, "Kardeş Birleşik Arap Emirlikleri'ne gerçekleştirdiğimiz ziyareti hamdolsun, bugün başarıyla tamamladık. Yaptığımız görüşmelerde ilişkilerin geliştirilmesi ve yatırımların artırılması konusunda güçlü bir müşterek irade ortaya koyduk. Toplamda 13 anlaşmaya imza attık. Birleşik Arap Emirlikleri'nin güvenlik ve istikrarına destek veriyoruz. Körfez bölgesinin güvenliğini kendi güvenliğimizden ayrı görmüyoruz" sözlerine yer verdi.

ERDOĞAN, KİŞİSEL TWİTTER HESABINDAN TEŞEKKÜR MESAJI YAYIMLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Birleşik Arap Emirlikleri Başbakanı ve Dubai Emiri, kıymetli kardeşim @HHShkMohd’e nazik ev sahipliği için çok teşekkür ediyorum. Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki tüm kardeşlerimi muhabbetle selamlıyorum.' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: BAE'nin güvenlik ve istikrarına destek veriyoruz ile ilgili etiketler Erdoğan BAE Güvenlik istikrar 13 anlaşma
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.