Başkan Erdoğan Ahlat'a otağ kuracak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Anadolu'nun Fethi Malazgirt 1071 Töreni"nde konuştu

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis'in Ahlat ilçesinde "Anadolu'nun Fethi Malazgirt 1071 Anma Programı"nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahlat'ta 10 dönüm alanda, 1071 metrekare oturma alanına sahip bir otağ merkezi yapacaklarını bildirdi.

Erdoğan, "Malazgirt, öncesine baktığımızda Mekke, Kudüs demektir, sonrasına baktığımızda Bursa, Edirne, İstanbul, Rumeli, tüm Balkanlar demektir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Malazgirt ruhunu unutursak ne öncemiz kalır, ne sonramız. Biz, Malazgirt'te nasıl bir millet olduğumuzu cümle aleme ilan ettik." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Anadolu bir benttir. Bu bent yıkılırsa ne Ortadoğu kalır ne Afrika ne Orta Asya kalır ne Balkanlar ne Kafkasya kalır." ifadelerini kaydetti.

Erdoğan, "Tüm kurumlarımızla güçlü olmak durumundayız. Aksi takdirde bize bırakın bu vatanı,coğrafyayı bu dünyada bir tek gün yaşama hakkı tanımazlar" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Az önce rakamı aldım 75 bin kişi burada. Buraya çevre düzenlemesi de yapacağız.

Ahlat'a cumhurbaşkanlığı köşkü yapacağız, otağ kuracağız.

Bu ovaya taş toprak olarak değil medeniyetimizin atan kalbi olarak bakmalıyız.

Fetih zulme karşı başkaldırının adıdır. Bizim medeniyetimiz bir fetih medeniyetidir. En büyük fethimiz gönüllerin fethidir. Kaç asır geçerse geçsin varlığımız bu sayede devam ediyor. Malazgirt’te kazandığımız zafer bize Avrupa’nın ortalarına kadar giden yolu açmıştır. Bu yüzden Malazgirt Mekke, Medine, Bursa, Edirne, İstanbul tüm Balkanlar demektir.

İçerimizdeki bazı gafiller sanıyorlar ki mesele Tayyip Erdoğan meselesidir. Hayır mesele Türkiye meselesidir. Mesele İslam meselesidir. Haram görmüş kursak ve çürümüş bir gönül akıbeti ölüm olan çaresiz bir hastalığa tutulmuş demektir

Malazgirt ruhunu unutursa ne öncemiz kalır ne sonramız. Biz Malazgirt’te sadece bir zafer kazanmadık Malazgirt’te millet olduğumuzu tüm dünyaya ilan ettik. Şayet Malazgirt ruhunu yaşatmayı başaramazsak geçmişimizle birlikte geleceğimiz de kaybederiz.

 

Başkan Erdoğan Ahlat'a otağ kuracak! ile ilgili etiketler Erdoğan Malazgirt
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.