Cumhurbaşkanı Erdoğan Akkuyu Nükleer Santrali'ndeki törene online katılacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir: Akkuyu Nükleer Santral törenine Cumhurbaşkanımız online katılım sağlayacak, Mersin mitingi ileri bir tarihte yapılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün bir televizyon programında hafif bir rahatsızlık yaşamıştı.

Erdoğan, doktorların tavsiyesi üzerine istirahate çekilerek miting programlarına da ara vermişti.

Mesaisine ara veren Erdoğan'ın, Mersin programı kapsamında yer alan yarınki Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin açılışına da video konferans ile katılacağı bildirildi.

Öte yandan Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin açılışına, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in de video konferans ile katılacağı açıklanmıştı.

Erdoğan geçirdiği rahatsızlığı sosyal medya hesabından duyurmuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından 3 ili kapsayan Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına katılamayacağını açıklamıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Akkuyu Nükleer Santrali'ndeki törene online katılacak


"Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim. Kırıkkaleli, Yozgatlı ve Sivaslı kardeşlerimle ne yazık ki bugün bir araya gelemeyeceğiz. Hepsinden haklarını helal etmelerini rica ediyorum." ifadelerini kullanan Erdoğan, programlara Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın katılacağını ifade etmişti.

 

 
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan Akkuyu Nükleer Santrali'ndeki törene online katılacak ile ilgili etiketler Akkuyu Nükleer Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.