Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'li Erol Kaya ile Külliye'de görüştü...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya'yı, Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya'yı sabah saatlerinde Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet etmişti.

Görüşmesi saati olarak 11.00 açıklanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Erol Kaya'nın görüşmesi yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşmeye ilişkin şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı.

Erdoğan'ın yerel yönetimlerden sorumlu olan Genel Başkan Yardımcısı Kaya'ya yaptığı davet son günlerde gündeme getirilen bazı belediye başkanlarının istifalarının istendiği yönündeki iddialardan sonra gelmesi dikkat çekti.

Erdoğan dün de Beştepe'de Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Melih Gökçek ve Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur ile görüşmüştü.

Önümüzdeki hafta AK Parti'nin genişletilmiş il başkanları toplantısı var. Bu süre içinde parti içindeki istifa gündemine ilişkin olarak gelişmelerin yaşanabileceği belirtiliyor.

EROL KAYA KİMDİR?

Erol Kaya, (d. 1 Ekim 1959, Akyazı, Sakarya), Türk siyasetçi.

İlk, Orta ve Lise eğitimini İstanbul'da bitirdi. Yüksek Öğrenimini Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde tamamladı. 27 Mart 1994, 18 Nisan 1999 ve 28 Mart 2004 seçimlerinde Pendik Belediye Başkanı olarak seçildi. "Belediyelerde Toplam Kalite Yönetimi ve İSO 9001", "Yerel Yönetimler Reformu ve Belediyelerde Yeniden Yapılanma", "Kentleşme ve Kentlileşme", "Yerel Kalkınma Yönetimi" adıyla yayınlanmış 4 kitabı bulunmaktadır.

Pendik Belediye Başkanlığı ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanlığı görevlerini yürütmüştür..

12 Haziran 2011 seçimlerinde AK Parti İstanbul 1. bölgeden 4. sıradan Milletvekili adayı olmuş ve seçilmiştir. 7 Haziran 2015 seçimlerinde dönem tekrar İstanbul milletvekili olarak seçilmiştir. Erken seçimde yapılan oylama ile tekrar milletvekili olarak göreve başlamıştır...

Erol Kaya, AK Parti'de Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevini üstlenmektedir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'li Erol Kaya ile Külliye'de görüştü... ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan erol kaya ak parti genel başkan yardımcısı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.