Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ah ah... Bu kettle'lar yok mu... Baş belaları!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bazı açılışlar için ziyarette bulundu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da ziyarete eşlik etti. Ziyaret sırasında hasta ve yakınlarıyla da görüşen Erdoğan'ın kolunda yanık olan küçük bir kızla birlikte kettle'ları (elektrikli su kaynatma cihazı) eleştirmesi ve derdine ortak olması renkli görüntülere sebep oldu.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hizmet Binasının açılışını yaptı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastane ziyaretinde sağlık çalışanları ile fotoğraf çektirdi.

Erdoğan'a Sağlık Bakanı Fahrettin Koca de eşlik etti.

HASTA VE YAKINLARIYLA DERTLEŞTİ

Cumhurbaşkanı, hastane ziyaretinde hasta ve yakınlarını ziyaret etti. Ziyaret sırasında renkli görüntüler keydedildi.

ERDOĞAN: 'BU KETTLE'LAR YOK MU... BUNLAR NE BAŞ BELASIDIR!'

Kettle tarafından yaralandığını anlatan yatar hasta küçük bir kız ile dertleşen Erdoğan, 'Ah ah... Bu kettle'lar yok mu... Bunlar ne baş belasıdır...' diyerek küçük kızın derdine ortak oldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ah ah... Bu kettle'lar yok mu... Baş belaları! ile ilgili etiketler Erdoğan Sakarya Hastane kettle ziyaret

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.