Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte AK Parti'nin Bursa ilçe belediye başkan adayları tam liste...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOFAŞ Kapalı Spor Salonu'nda AK Parti Bursa İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. İşte AK Parti'nin Bursa ilçe belediye başkan adayları tam liste...

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOFAŞ Kapalı Spor Salonu'nda AK Parti Bursa İlçe Belediye Başkan Adaylarını açılıyor. 

İşte AK Parti'nin Bursa ilçe belediye başkan adayları:

Büyükorhan: Kamil Turhan
Gemlik: Refik Yılmaz
Gürsu: Mustafa Işık
Harmancık: Yılmaz Ataş
İnegöl: Alper Taban
İznik: Kagan Mehmet Usta
Karacabey: Ali Özkan
Keles: Ali Doğru
Kestel: Ferhat Erol
Mudanya: Gökhan Dinçer
Mustafakemalpaşa: Ahmet Beygirci (MHP)
Nilüfer: Celil Çolak
Orhaneli: Ali Aykurt
Orhangazi: Bekir Aydın
Osmangazi: Mustafa Dündar
Yenişehir: Davut Aydın (MHP)
Yıldırım: Oktay Yılmaz

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Allah'tan rahmet diliyorum. Ülkemizin son dönemde yetiştirdiği en önemli münevverlerden, cumhurbaşkanlığı kültür sanat büyük ödülü sahibi, Alev Alatlı hocamız aramızda yaşamaya devam edecek.

Bugün Bursa'da Alinur Aktaş'la devam kararımızın ardından ilçelerimizde aday göstereceğimiz isimleri açıklamak için bir aradayız. Bursa ne bizim ne milletimizin... Burası müstesna bir şehirdir. Bir yanını Marmara'ya veren sırtını Uludağ'a yaslayan Bursa her şeyden önce kuruluşun şehridir. 

Bursa'nın manevi iklimi bugün de ruhumuzu aydınlatmayı sürdürüyor. Uzunca bir süre ihmal edilmişliğin sancılarıyla kıvranan Bursa'yı modern bir şehir haline dönüştürdük. Elbette hala eksikliklerimiz var. Biz bugüne kadar şehrimize kazandırdığımız eser ve hizmetleri asıl bundan sonra yapacaklarımızın bir girizgahı olarak kabul ediyoruz.

Emin olun ki Bursa alt ve üst yapısıyla Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun en iftihar verici şekliyle ilk sıralarda yer alıyor.

Açık konuşmak gerekirse konu eser ve hizmet olduğunda üstümüze hiç kimseyi tanımayız. Her kim bu hususta bizden daha iyisini yapabileceğini iddia ediyorsa hodri meydan buyursun çıksın ortaya. Ama şehri için hiçbir hayali, hiçbir hizmeti olmayan insanların yaptıkları cinlikleri de asla tasvip etmiyoruz.

Türkiye geçmişte inşa değil yıkım niyetiyle hareket edenlerin bedelini yeterince ödedi. Biz Türkiye Yüzyılı peşinde koşarken kendi yıldızlarını parlatmaktan başka niyeti olmayanlara milletimiz gereken cevabı verecek.

CHP'de herkes bir köşe başına yapışmanın derdinde. Daha düne kadar ittifak derdinde oldukları partileri çiğneyip geçiyorlar. 

Önce yoldaş sonra yol. Bizim en büyük yoldaşımız erkeğiyle, kadınıyla, genciyle, yaşlısıyla milletimizin bizatihi kendisidir. Hangi kökenden olursa olsun vatandaşlarımızın tamamı bu yoldaşlığın içindedir. Bir de siyasi mücadelemizde birlikte ter döktüğümüz yol arkadaşlıklarımız var.

Milletimiz nasıl bizi vesayetle mücadelede, terörle mücadelede, darbecilerle mücadelede, ekonomik tetikçilerle mücadelede yalnız bırakmadıysa Türkiye Yüzyılı yürüyüşümüzde de yalnız bırakmayacaktır. Rüzgarın önünde savrulan kuru yapraklar misali kendi iradeleri dışında sürekli rota değiştirenlerin başına neler geldiğini görüyoruz. Birileri güven ve istikrar zeminini zehirleyerek Türkiye'yi de bu hala getirmek istiyor ama başaramadılar. Mayıs seçimlerinde bunun için çok uğraştılar. Şimdi 31 Mart'ta istismar edecekleri bir sonuç almayı umuyorlar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte AK Parti'nin Bursa ilçe belediye başkan adayları tam liste... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Bursa AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.