Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abu Dabi Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed ile telefonda görüştü

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında uzun süre sonra en üst düzey temas gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Abu Dabi Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed el Nahyan telefonda görüştü.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin resmi haber ajansı WAM’a göre; Abu Dabi Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed el Nahyan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telefonla görüştü. İki lider arasında gerçekleşen telefon görüşmesinde iki ülke arasındaki ilişkiler ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde de BAE Ulusal Güvenlik Danışmanı Şeyh Tahnun Bin Zayed el Nahyan ile görüşmüştü. Erdoğan ile bin Zayed'in görüşmesi, Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında uzun süre sonra en üst düzey temas oldu.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abu Dabi Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed ile telefonda görüştü ile ilgili etiketler BAE Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Abu Dabi Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.