Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 yaşındaki Recep Tayyip Erdoğan ile buluştu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir’de kendisi ile aynı adı taşıyan ve kendisi gibi 26 Şubat tarihinde doğan 4 yaşındaki Recep Tayyip Erdoğan ile buluştu. Erdoğan, bu buluşmanın ardından yeni belediye başkanı Zekai Kafaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Sabah saatlerinde geldiği Balıkesir’de Milli Savunma Üniversitesi Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanlığında mezuniyet törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ardından AK Parti Balıkesir İl Başkanlığının düzenlediği Danışma Meclisi toplantısında konuştu.

erdoAan_vali

Temasları sonrasında Erdoğan, Balıkesir Valiliğine gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne geldi.

Belediye binası çevresinde kendisini bekleyen vatandaşlar ile bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara ise çeşitli hediyeler dağıttı.

AW235557_05

MİNİK ADAŞI İLE BULUŞTU

Erdoğan, daha sonra belediye binası girişinde kendisi ile aynı ismi taşıyan ve kendisi gibi 26 Şubat günü dünyaya gelen 4 yaşındaki Recep Tayyip Erdoğan ile buluştu.

AW235557_07

Ablası 15 yaşındaki Emine Ebrar Erdoğan’ın çiçek takdim ettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan, minik çocuğu kucağına alarak fotoğraf çektirdi.

cumhurbaskani-erdogan-minik-adasi-ile-bulustu-10311706

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı tatil beldesi Altınoluk'ta yaşayan Aydın ile Ayşegül Erdoğan çiftinin 26 Şubat 2014 tarihinde doğan çocuklarına Cumhurbaşkanı Erdoğan'a duydukları hayranlıktan dolayı Recep Tayyip ismini verdikleri öğrenildi.

AW235557_03

Minik Erdoğan ile yakından ilgilenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra belediye binasına geçerek Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yeni belediye başkanı Zekai Kafaoğlu ile bir araya geldi.

erdoAan_kafaoAlu

Basına kapalı gerçekleşen ziyaret, 50 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 yaşındaki Recep Tayyip Erdoğan ile buluştu! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Balıkesir Recep Tayyip Erdoğan zekai kafaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.