Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17 Ağustos Depremi’nde hayatını kaybedenleri andı

17 Ağustos 1999’da meydana gelen depremin 23. yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybedenleri andı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bir daha aynı trajedilerle sınanmamak için yürüttüğümüz çalışmalara kararlılıkla devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17 Ağustos 1999’da meydana gelen depremde hayatını kaybedenler için paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “17 Ağustos 1999 Depremi’nde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, aradan geçen 23 yıla rağmen acıları hiç dinmeyen yakınlarının hüznünü yürekten paylaşıyorum. Bir daha aynı trajedilerle sınanmamak için yürüttüğümüz çalışmalara kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17 Ağustos Depremi’nde hayatını kaybedenleri andı ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan 17 Ağustos Depremi 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.