Cumhur İttifakı Ankara adayı Turgut Altınok mal beyanını açıkladı!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) adayı Turgut Altınok, sosyal medya hesabından “Bir Belediye Başkanı Öncelikle Şeffaf Olmalıdır” diyerek mal beyanını açıkladı.

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) adayı Turgut Altınok sosyal medya hesabından “Bir Belediye Başkanı Öncelikle Şeffaf Olmalıdır” diyerek mal beyanını açıkladı.

Altıok’un paylaşımı bu şekilde:

''Kamuoyuna Duyurulur…

BİZ DÜN NEREDEYSEK BUGÜN DE ORADAYIZ…

Değerli Hemşehrilerim!
Bir Belediye Başkanı Öncelikle Şeffaf Olmalıdır!
Özü Sözü Bir ve DÜRÜST Olmalıdır!
Bir Belediye Başkanının Duruşu Olmalıdır ve Bir O Yanda Bir Bu Yanda Bulunmamalıdır!

Ne yazık ki mal varlığım üzerinden bir süredir suni gündemler yaratılarak, Başkentimize yapacağımız hizmet ve eserlerin üstünün örtülmeye çalışıldığını; projelerimizi gölgeleme çabasına girildiğini ve en önemlisi SİZ DEĞERLİ ANKARALI HEMŞEHRİLERİMİ İNCİTTİKLERİNİ hissettiğim için mal varlığımı açıklama vakti gelmiştir.

Değerli Ankaralılar!

İçinizde en ufak bir tereddüt olmasın!
Ekte sunduğum tüm mal varlığım ANA SÜTÜ GİBİ AK VE HELALDİR…

Saygılarımla
Turgut ALTINOK''

Cumhur İttifakı Ankara adayı Turgut Altınok mal beyanını açıkladı! ile ilgili etiketler Turgut Altınok Ankara Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Cumhur İttifakı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.