Cumhhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile görüştü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile görüştü. AK Parti Genel Merkezi'ndeki görüşmede en düşük emekli maaşına yapılan zam sonrası maaşı 7 bin 500'ün üzerinde olanların durumunun ele alındığı belirtildi. Görüşme sonrası Bakan Bilgin'in asgari ücrete ek bir zam olup olmayacağı konusunda ise yılbaşını işaret ettiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile görüştü. 

AK Parti Genel Merkezi'ndeki görüşme basına kapalı olarak gerçekleşti.

Edinilen bilgiye göre, görüşmede en düşük emekli maaşına yapılan zam sonrası maaşı 7 bin 500'ün üzerinde olanların durumunun ele alındığı belirtildi. Görüşme sonrası Bakan Bilgin'in asgari ücrete ek bir zam olup olmayacağı konusunda ise yılbaşını işaret ettiği öğrenildi.

İHA'nın haberine göre, Bakan Bilgin, görüşme öncesinde basın mensuplarının “Asgari ücrete zam olacak mı?” sorusuna “Asgari ücrete zam Temmuz’da” yanıtını verdi.

Cumhhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile görüştü! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanlığı Cumhurbaşkanı Erdoğan Vedat Bilgin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.