Cumartesi gününe program yapmayın... Doğan bakışlı şehit oğlu sizi bekliyor!

İzmir'i bu hafta sonu önemli bir görev bekliyor. Tüm kent bu düğüne davetli...

Türkiye, Doğan Güneş'i, 2015 yılında şehit babasının cenaze törenindeki bakışlarıyla tanıdı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Ahmet Atilla Güneş için Özel Harekat Daire Başkanlığında tören düzenlenmişti.

f3rjhfreg

Şehit polis memurunun küçük oğlu Doğan Güneş'in babasını uğurlarken döktüğü gözyaşları yürekleri dağlamış, ertesi gün gazeteler "Doğan bakışlı şehit oğlu" manşetiyle çıkmıştı.

gekrjgetg

TÜRKİYE'YE ÖNEMLİ ÇAĞRI

Geçtiğimiz hafta sonu ise ajanslara duygulandıran görüntüler düşmüş, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın, Hakkari'de şehit olan Üsteğmen Serkan Çakal'ın oğlu Metehan'ın sünnet düğünü için makam aracını tahsis ettiği ortaya çıkmıştı.

Düğün aracı olarak süslenen makam aracıyla, korumalar eşliğinde şehir turu atan Metehan, elindeki kumandayı kullanarak bol bol siren çalmıştı.

Şehidin eşi Zeynep Çakal, bu jestle ilgili olarak, Bakan Işık'ın düğünlerine gelmesi ve makan aracını oğluna tahsis etmesinden onur duyduklarını belirterek, "Şehit ailesi olmanın gururu haricinde yalnız olmadığımızı bir kez daha gördük." demişti.

Bakan Işık üzerine düşen görevi geçtiğimiz hafta sonu layığıyla yaptı. Bu hafta sonu ise görev sırası İzmir halkına geldi.

Geçtiğimiz yıl, İzmir Adliyesi yakınlarında meydana gelen hain terör saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Fethi Sekin'e sahip çıkarak bu duyarlığını gözler önüne seren İzmir halkını yeni bir vazife bekliyor.

frjhfbregghhh

Şehit polis memurunun küçük oğlu Doğan Güneş, cumartesi günü Gaziemir'de yapılacak sünnet düğününe tüm İzmir halkını davet etti.

Doğan Güneş'in tüm vatandaşlara açık olan düğün için hazırladığı davetiyede şu ifadeler yer aldı;

"Oğlumuz Doğan Güneş diyor ki;

Ben babamın yaka çiçeğiyim...
Hem hasreti, hem sonuyum...
Günü güne eklerim...
Hiç durmadan beklerim...
Sünnet olup övüneceğim...
Gelirseniz sevineceğim..."

13 Mayıs Cumartesi saat 14:00'de gerçekleşecek sünnet düğünü Gaziemir, Akçay Caddesi Festival Düğün Salonu'nda yapılacak. / SuperHaber

fwefwgg

Cumartesi gününe program yapmayın... Doğan bakışlı şehit oğlu sizi bekliyor! ile ilgili etiketler Gaziemir doğan güneş sünnet düğünü
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.