'Cuma' karakterini canlandıran Nyambi hayatını kaybetti...

'Robinson Crusoe ve Cuma' filminde Cuma karakterini canlandıran Malavili oyuncu John Nyambi yaşamını yitirdi.

2015 yılında vizyona giren 'Robinson Crusoe ve Cuma' filminde Serhat Kılıç'la başrolü paylaşan John Nyambi, böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

cuma1

4 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Malavi'de dünyaya gelen Nyambi, 2010 yılında üniversite eğitimi almak için Türkiye'ye gelmişti.

cuma2
Karadeniz Teknik Üniversitesi Biyoloji Bölümü'nde eğitim gören Nyambi bu süreçte bir süre Trabzon'da yaşamıştı. 'Robinson Crusoe ve Cuma' filminin çekimleri için İstanbul'a gelen aktör, film çekimlerinin ardından ülkesi Malavi'ye dönerek özel bir şirkette çalışmaya başlamıştı.

cuma_3
'Robinson Crusoe ve Cuma' filminin yönetmeni Gürcan Yurt, 24 yaşında hayata veda eden Nyambi'nin ölümüyle ilgili olarak Twitter hesabından, "Hep mi iyiler kaybeder? Filmde Cuma'yı canlandıran John kardeşimi kaybettiğimizi öğrendim. Acımız tarifsiz" mesajını yayınladı.

'Cuma' karakterini canlandıran Nyambi hayatını kaybetti... ile ilgili etiketler cuma oyuncu john nyambi hayatını kaybetti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.