Çukur'dan sonra evliliği de bitti!

Son olarak Çukur dizisinde canlandırdığı Baykal rolüyle izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Burak Sergen, 19 yıllık eşi Işıl Sergen ile yollarını ayırdı.

Usta tiyatrocu Burak Sergen, son olarak 'Çukur' dizisinde 'Baykal' karakterine hayat vermişti. Oyunculuk performansıyla beğeni toplayan 57 yaşındaki usta sanatçının, özel hayatında artık yeni bir dönem başladığı ortaya çıktı.

Medyatava'nın haberine göre; Burak Sergen, 1999 yılında evlendiği meslektaşı Işıl Sergen’den boşandı. Cansın isimli bir çocukları olan çiftin anlaşmalı olarak sessiz sedasız yollarını ayırdığı belirtildi.

 Çukur'dan sonra evliliği de bitti!

EVLİLİKLERİNİ KURTARAMADILAR

Daha önce de haklarında ayrılık iddiası gündeme gelen ünlü çift, evliliklerini kurtarmayı başarmıştı. Ancak Burak Sergen ve eşinin son dönemde aralarında yaşanan gerginlikler büyüyünce birbirlerini daha fazla yıpratmamak ve çocukları için dost kalabilmek için boşanma kararı aldıkları ifade edildi.

'Çukur' dizisinden ayrılan Burak Sergen, şu günlerde Zuhal Olcay'la beraber 'Aşk Halleri' isimli tiyatro oyununda seyirci karşısına çıkıyor.

 

Çukur'dan sonra evliliği de bitti! ile ilgili etiketler Çukur beyefendi baykal burak sergen boşandı ılış sergen eşi karısı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.