Çukur'da sırlar bir bir ortaya dökülüyor! /VİDEO

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Çukur'un geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümünde tüm sırlar açığa çıktı. Vartolu'nun Yamaç'ın elinde tutsak olduğu ortaya çıkarken, Emrah amirin Beyefendi'nin oğlu olduğu izleyicileri şaşırttı.

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur'un 18. bölümünün final sahnesinde, Vartolu'nun Yamaç'ın elinde olduğu ortaya çıktı.

EMRAH AMİR, BEYEFENDİ'NİN OĞLU ÇIKTI

Çukur dizisinin son bölümünde, Sena'nın üvey ağabeyi Emrah Amir, Beyefendi'nin oğlu çıktı. Medet'in vurduğu Selim hastanede yaşam savaşı verirken, Yamaç ise bir depoda tutsak halde tuttuğu Vartolu'nun yanına giderek silah doğrulttu.

VARTOLU SONUNDA ORTAYA ÇIKTI

İki bölümdür dizide görünmeyen Vartolu da sonunda ortaya çıktı. Çukur'un son sahnesinde kalbinin durduğu gösterilen Selim'in akıbeti ise 19. bölümde belli olacak.

Çukur'da sırlar bir bir ortaya dökülüyor! /VİDEO ile ilgili etiketler Çukur vartolu son bölüm fragman sneak peak izle fragman19 bölüm 18. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.