Çukur'da bomba etkisi yaratacak transfer!

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Çukur'a flaş bir isim katılıyor. Yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çeken Alperen Duymaz'ın dizide psikopat bir karakteri canlandırmak için çalıştığı ortaya çıktı.

Ay Yapım’ın Show TV için çektiği 'Çukur' dizisi pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Sinan Öztürk’ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin ekibine ilerleyen bölümlerde yakışıklı bir oyuncunun katılacağı konuşuluyor.

BODRUM MASALI'YLA TANINMIŞTI

'Bodrum Masalı' dizisiyle yıldızı parlayan Alperen Duymaz’ın 'Çukur' dizisinin ekibine katıldığı öğrenildi. Geçen yıl Ay Yapım’la el sıkışan Duymaz, önümüzdeki sezon da devam etmesi planlanan 'Çukur'da Sena rolüne hayat veren Dilan Çiçek Deniz’in abisini oynayacak.

PSİKOPAT BİR KARAKTERİ CANLANDIRACAK

Güzel oyuncuyla geçen yıl 'Bodrum Masalı' dizisinde de beraber kamera karşısına geçen Alperen Duymaz, 'Çukur'da polis rolünü canlandıracak. Psikopat bir karaktere hazırlanan genç yıldızın geçen yaz Konya’da çektiği 'Direniş Karatay' filmi ise 9 Mart’ta gösterime girecek.

3e497c0f-2a49-4ed9-90eb-2a879ebf9d0e_1

Çukur'da bomba etkisi yaratacak transfer! ile ilgili etiketler Çukur Show TV Alperen Duymaz yeni oyuncu bodrum masalı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.