Çukur'da İrem Sak şoku! Seren Erdenet öldü mü?

Çukur'da İrem Sak şoku herkesi şaşırttı. Seren Erdenet öldü mü sorusunun cevabı merak ediliyor. Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisine kısa süre önce Seren Erdenet karakteri ile katılan İrem Sak'ın diziden ayrıldığı konuşulmaya bşlandı.

Çukur dizisinde Seren Erdenet karakterine can veren başarılı oyuncu İrem Sak'ın diziden ayrıldı iddiaları araştırılıyor. Show TV'de yayınlanan ve büyük ilgi gören Çukur dizisine kısa süre önce dahil olması ile olay olan İrem Sak diziden ayrıldı mı sizler için araştırdık. Çukur Seren öldü mü, kuzeni Çağatay kurduğu tuzak ile başarılı oldumu detaylar haberimizde.

Çukur son bölümde neler oldu? Çukur Seren Erdenet öldü mü? 

Çukur dizisinin son bölümünde Yamaç sevdiklerini yine kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya geldi.

Koçovalılar, Cengiz Erdenet'in ölümünden sonra Kulkan ve Çağatay'ı hedef alarak intikam planlarına devam ettiler. Çağatay'ın Çukur'u büyük bir tehlikeye sokacağı yeni hamlesi Koçovalılar'ın elini kolunu bağladı.

 Yamaç, sevdiklerini bir kez daha kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya gelirdi ve Çağatay ve Kulkan'ın gizemli adamla birlikte yaptığı plan bir Koçovalı'yı daha ölümle burun buruna getirdi.

İrem Sak diziden ayrıldı mı?

Çukur dizisinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile Seren Erdenet karakterine veda edildi. 

Çukur'da İrem Sak şoku! Seren Erdenet öldü mü?

İrem Sak'ta kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Çukur dizisine ve sevenlerine veda etti. 

İrem Sak'ta kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Çukur dizisine ve sevenlerine veda etti. 

İrem Sak kimdir?

İrem Sak, 1986 yılında Sivas'ta dünyaya gelmiştir. Çerkes kökenli olan oyuncu ilkokul, ortaokul ve liseyi burada tamamlamış, 2006 yılında üniversite eğitimi için İstanbul'a gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun olan İrem Sak, lise yıllarında birkaç tiyatro oyununda yer aldı. Beşiktaş Kültür Merkezi'nde 2008 yılında Sizinkiler adlı oyunda Zeytin karakterini canlandırmıştır. Ardından birçok başarılı reklam filminde ve projede yer alan İrem Sak Gülse Birsel’in yazıp oynadığı “Yalan Dünya” adlı dizide Tülay karakteri ile popüler olmuştur.

Çukur'da İrem Sak şoku! Seren Erdenet öldü mü? ile ilgili etiketler Çukur Çukur Seren Erdenet öldü mü İrem Sak ayrıldı mı
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.