Çukur Makbule neden yok? Meral Çetinkaya diziden ayrıldı mı?

Çukur Makbule neden yok? Meral Çetinkaya diziden ayrıldı mı? Çukur dizisinin 98. son bölümünde şok bir ayrılık yaşandı. Çukur dizisinde Yamaç’ı ortadan kaldırma planı yapan Makbule karakterine hayat veren Meral Çetinkaya herkesi üzdü.

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur’un son bölümünde şok bir sahne yaşandı. Çukur son bölümde, Yamaç'ı Arık ile beraber hazırladıkları tuzağa çekmeye çalışan Makbule'nin planını son anda torunu Efsun engelledi. Önce Arık'ın adamlarını etkisiz hale getiren Efsun daha sonra ise babaannesiyle karşı karşıya geldi.

ÇUKUR MAKBULE DİZİDEN AYRILDI MI?

Makbule'nin "Ben bu utanca izin vermem. Torunum babasının katilinden hamile. Ben buna izin vermem. Ne o çocuğun dünyaya gelmesine, ne de babasının nefes almasına" sözlerinin ardından Efsun babaannesini acımadan öldürdü.

O anlara şahit olan Yamaç ise gözyaşlarına boğulan Efsun'a yardım etmeye çalıştı.

MERAL ÇETİNKAYA KİMDİR?

5 Mart 1945 yılında Bursa’da dünyaya gelen Meral Çetinkaya, 1986 yılında Sızı adlı dizi ile ilk sahne deneyiminin hemen ardından 1989 yılında rol aldığı Bizimkiler dizisinde canlandırdığı Ayla karakteri ile adından çokça söz ettirmeyi başardı.

Meral Onuktav, Oyuncu Yavuzer Çetinkaya ile 1992 yılında evlendi aynı yıl eşi kalp krizi nedeniyle 1992’de 44 yaşındayken vefat etti.

Çukur Makbule neden yok? Meral Çetinkaya diziden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Çukur Makbule Çukur Makbule Meral Çetinkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.