Çukur Karaca öldü mü? Ece Yaşar Çukur'dan ayrıldı mı?

Çukur Karaca öldü mü sorusu gündemde. Çukur dizisinin sevilen karakterlerinden Karaca’yı canlandıran Ece Yaşar izleyenleri üzdü. Peki, Ece Yaşar Çukur dizisinden ayrıldı mı? İşte Çukur’un Karacası hakkında detaylar…

Çukur dizisinde Celasun karakterini canlandıran Kubikay Aka’nın vedası sonrası sevilen bir isim daha ekranlara veda etti. Çukur 125. bölümde Cumali Amca ile hesaplaşan Karaca, hazin sonla herkesi üzüntüye boğdu.

ÇUKUR KARACA ÖLDÜ MÜ?

Cumali Amca’ya silahını doğrultarak ondan intikam almak isteyen Karaca, Kulkan ile olan konuşmasını gördüğünü söyleyince olanlar oldu. Karaca tam bu esnada Cumali Amca’yı ölümle tehdit etti. Cumali Amca’nın ani saldırısı sonrasında Karaca son nefesini verdi ve öldü.

ECE YAŞAR ÇUKUR’DAN AYRILDI MI?

Çukur dizisinin sevilen karakterlerinden Karaca’ya hayat veren Ece Yaşar’da tıpkı Çukur’un Celasun’u Kubikay Aka gibi diziye veda ederek ayrıldı.

Çukur’un resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, “Çok şey yaşadın, çok şey kaybettin ama her zaman kim olduğunu hatırladın. Hoşça kal Selim’in kızı. Hoşça kal Karaca. Teşekkürler” mesajına yer verildi.

Çukur Karaca öldü mü? Ece Yaşar Çukur'dan ayrıldı mı?

ECE YAŞAR KİMDİR?

1994 yılında Ankara’da dünyaya gelen Ece Yaşar, üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü‘nde tamamladıktan sonra ilk oyunculuk deneyimini Star TV’de Kara Sevda adlı dizide gerçekleştirdi

2017 yılında reyting rekortmeni yapımı dizisinde Karaca karakteri ile oldukça sevilen Ece Yaşar, 124. bölümde sevenlerine veda etti.

 

 

Çukur Karaca öldü mü? Ece Yaşar Çukur'dan ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Çukur karaca Ece Yaşar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.