Çukur İskender kim? Gerçek adı nedir? Eser Karabil kimdir?

Çukur İskender kimdir? Çukur dizisi kadrosuna yeni dahil olan ve İskender karakterini canlandıran Eser Karabil’in hayatı merak konusu oldu. Çukur İskender gerçek adı nedir? Eser Karabil kimdir? Eser Karabil kaç yaşında, nereli? Evli mi? İşte Eser Karabil oynadığı diziler…

Çukur İskender kimdir? sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. Çukur dizisinde 12 Ekim tarihinde katılan İskender karakterini kimin canlandırdığı merak konusu oldu. Peki, Çukur İskender gerçek adı nedir?

ÇUKUR ESER KARABİL KİMDİR?

Genç oyuncu Karabil, 15 Ekim 1980 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Burcu Aslan olan Eser Karabil, 1.79 boyunda ve 75 kilodur. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalından mezun oldu ve ayrıca Ege Üniversitesi Eütt (Ege Üniversitesi Tiyatro Topluluğu)'nda yer aldı.

Ezel dizisi ile profesyonel anlamda oyunculuğa başlayan Karabil, sonrasında Kırmızı ışık, Firar, Karagül, Kaybedenler, Kardeş Payı, Galip Derviş, Ne Gelen Var Ne Giden, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Fazilet Hanım ve Kızları gibi projelerde rol almıştır. 2018 yılında ise Diriliş Ertuğrul dizisinde oynadı. 2020 yılı içerisinde Serap Gül ile dünya evine girdi.

Çukur İskender kim? Gerçek adı nedir? Eser Karabil kimdir? ile ilgili etiketler Çukur İskender Eser Karabil Çukur İskender
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.