Çukur 92. bölüm fragmanı izle! Cumali'ye şok!

Çukur 92. bölüm fragmanı izle! Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çukur, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Çağatay'ın Cumali'nin bebeğinin ölümüne neden olması iplerin kopmasına neden oluyor. Yamaç, duydukları karşısında büyük üzüntü yaşarken, artık intikam listesine bir neden daha ekliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çukur 92. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Çukur 92. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Çağatay'ın Cumali'nin bebeğinin ölümüne neden olması iplerin kopmasına neden oluyor. Yamaç, duydukları karşısında büyük üzüntü yaşarken, artık intikam listesine bir neden daha ekliyor. Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çukur, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çukur 92. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

ÇUKUR 91. BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin 9 Mart Pazartesi günü yayınlanan bölümünde; Koçovalı ailesi Cumali ve Damla’nın yaşadıklarıyla sarsılırken polis tarafından tutulan Yamaç’a sürpriz bir teklif sunuyor.

Çağatay’ı öldürmek üzere harekete geçen Cumali’yi korumak için bütün mahalle harekete geçiyor ama Cumali’nin karşısında kimse duramıyor. Cumali’nin Çağatay’a saldırısı nefesleri kesiyor. Yamaç’ın Çağatay karşısında bir koz elde edebilmesi için Efsun kritik bir hamle yapıyor. Vartolu eski bir düşmanla olan hesabını kapatırken zor anlar yaşarken Yamaç’ın Çağatay’ın sonunu getirmek için kurduğu son oyun merakla bekleniyor.

ÇUKUR 92. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan hemen sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

Çukur 92. bölüm fragmanı izle! Cumali'ye şok! ile ilgili etiketler Çukur Show TV televizyon yeni bolüm ekran sneek peak
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.