Çukur bu hafta yok mu? 4 Ocak Çukur 4. sezon 18. bölüm ne zaman?

Çukur dizisinin bu haftaki 110. bölümünden beklenen haber geldi. 4. sezon 18. bölümü ile Pazartesi günleri yayınlanan Çukur dizisi hakkında bir son dakika kararı alındı. Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur’un yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu.

Pazartesi akşamlarında Show TV ekranlarında fırtınalar estiren Çukur dizisi hakkında bir son dakika kararı alındı. 4 Ocak Pazartesi gününde daha önceden Show TV yayın akışından çıkarılan Çukur dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı da kesinlik kazanmış oldu. Peki, Çukur 4. sezon 18. bölüm 4 Ocak akşamında yayınlanacak mı?

Çukur bu hafta yok mu?

Çukur dizisinin 110. bölümünün bu hafta 4 Ocak Pazartesi akşamında önceden yayınlanmayacağı açıklanmıştı. Ancak alınan son dakika karar neticesinde Çukur dizisinin 4. sezon 18. bölümünün bu akşam yayınlanacağı kesinlik kazanmış oldu.

Çukur 4. sezon 18. bölüm ne zaman?

Çukur dizisinin 4. sezon 18. yeni bölümü 4 Ocak Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Çukur bu hafta yok mu? 4 Ocak Çukur 4. sezon 18. bölüm ne zaman?

Çukur son bölümde neler yaşandı?

Koçovalılar ve Çukur, Efsun ve Nehir’i kurtarmak için harekete geçerken, Yamaç zorlu bir sınav verecek. Koçovalılar ve Çukur, Efsun ve Nehir’i kurtarmak için harekete geçerken, Yamaç zorlu bir sınav verecek. Nefeslerin tutulduğu bu anlarda neler olduğu merak konusu olacak. Cengiz, son yaşadığı olaylardan sonra Kulkan’ın da yardımıyla yeniden ayağa kalkacak.

Hiç olmadığı kadar öfke dolan Erdenetler, hız kesmeden yaptıkları hamlelerle bütün Çukur’u büyük bir tehlikenin içine sokacak. Bir yandan Erdenetler ile mücadele ederken diğer yandan mahallede yaşanan sürpriz gelişmelerle ilgilenen Yamaç, Cengiz’i köşeye sıkıştıracak planını devreye sokacak. Aksiyon dolu anların sonunda Koçovalılar, Erdenet ailesinden sürpriz bir ismin sonunu getirecek ilk adımı atacak.

Çukur bu hafta yok mu? 4 Ocak Çukur 4. sezon 18. bölüm ne zaman? - Resim : 2

Genco Özak Çukur’da

Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekranlara gelen fenomen dizi ‘Çukur’a yeni bir isim daha katıldı. 4. sezonunda da her bölümü heyecanla beklenen dizinin oyuncu kadrosuna genç oyuncu Genco Özak katıldı.

Yeni sezonunda hem reytinglerde hem de sosyal medyada adını zirveye yazdırmaya devam eden, hikayesiyle her bölüm büyük ses getiren ‘Çukur’a Genco Özak, Kulkan Erdenet karakteriyle dahil oldu. Genç oyuncunun Erdenet ailesinin küçük oğlunu canlandıracağı dizide ailenin göz bebeği olarak büyütülen ama diğer abilerine hiç benzemeyen, kafasına estiği gibi bir hayat süren Kulkan’ın Koçovalılar’la olan savaşlarında kritik bir noktada durması bekleniyor. Küçük kardeşin savaşa dahil olmasıyla Çatağay ve Ogeday’ın aile içindeki dengelerinin nasıl değişeceği ise şimdiden heyecan yaratıyor.

Çukur bu hafta yok mu? 4 Ocak Çukur 4. sezon 18. bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler Çukur Çukur 11. bölüm Çukur 4. sezon 18. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.