Çukur 109. bölüm izle!

Çukur 109. bölüm izle! Show TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Çukur dizisi son bölümü ile büyük bir heyecan yarattı. Koçovalılar ile Erdenetler arasındaki rekabet savaşa dönüşürken Yamaç ve mahalleli de Efsun ile Nehir’i kurtarmak adına büyük bir mücadele içerisine girişti. İşte Çukur 4. sezon 17. bölüm izle linki…

Çukur 109. bölüm izle! Pazartesi akşamlarında yayınlanan her bölümü ile büyük olay yaratan Çukur dizisi son bölümüyle de adından söz ettirmeyi başardı. 28 Aralık akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Perihan Savaş’ın oynadığı Çukur dizisinde yer yerinden oynadı. Erdenetler, Selim’in intikamını almaya çalışan Koçovalı ailesi ve Çukur’daki mahalleliye karşılık olarak Nehir ile Efsun’u rehin aldı. İşte Çukur 4. sezon 17. bölüm izle linki...

Çukur 109. bölüm izle!

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Koçovalılar ile birlikte Çukur, Erdenetlerin elinde olan Nehir ile Efsun’u kurtarmak için harekete geçti. Bu yolda Yamaç çok zorlu bir sınavdan geçerken nefesler de adeta tutuldu. Cengiz de yaşadığı son olayların ardından Kullak’ın da yardımı ile yeniden ayağa kalktı. Oldukça öfkeli olan Erdenetler, planladıkları yeni hamlelerle Çukur’u ve mahalleliyi zor durumda bırakırken Yamaç da Cengiz’i iyice köşeye sıkıştıracak yeni planını devreye aldı.

Çukur 109. bölüm izle! - Resim : 2

ÇUKUR 108. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Koçovalılar ve Erdenetler arasındaki savaşa yeni katılan Kulkan, Çukur'un karşısına hiç beklemedikleri yerlerde çıkarken bir yandan da Nehir ve Efsun’u rehin tutmaya devam edecek.

Güçlerini birleştiren Nehir ve Efsun Erdenetler’in elinden kurtulmak için harekete geçecek. Bir süredir Çukur’u uzaktan takip eden Nedim’in Koçovalılar’dan sürpriz bir isteği olacak. Cengiz Erdenet’i bitirmeye bir adım daha yaklaşan Yamaç, Kulkan’ın hiç beklenmeyen hamlesiyle bir kez daha çok zor bir tercihle karşı karşıya kalacak.

Çukur 109. bölüm izle! - Resim : 3

ÇUKUR 107. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yamaç’ın Cengiz’in fabrikalarını patlatması intikam için atacağı adımların ilki olacak. Uzun süredir Erdenetler ve Koçovalılar arasındaki savaşı uzaktan izleyen Kulkan harekete geçme fırsatı bulacak. Selim’in intikamını almak için harekete geçen Cumali büyük bir sürprizle karşılaşacak. Efsun’un Erdenetler'in elinde olduğundan habersiz Yamaç, Nehir’in güvenliğini sağlamaya çalışacak. Koçovalılar'ın Selim’in intikamını almak için yapacakları ilk saldırı nefesleri kesecek.

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.