Cübbeli neden gündem oldu? Cübbeli Ahmet ne yaptı?

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet diye bilinen İsmailağa Cemaati mensubu Ahmet Mahmut Ünlü, sosyal medyada gündem oldu. Cübbeli Ahmet adeta Twitter’ın gündemine oturdu. Bu kapsamda Cübbeli hakkında çok sayıda paylaşım sosyal medyada yapıldı. Peki, Cübbeli neden gündem oldu? Cübbeli Ahmet neden TT oldu? Cübbeli Ahmet ne yaptı? İşte detaylar…

Kamuoyunda ve sosyal medyada Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, sosyal medya platformu Twitter’da gündem oldu. Çok sayıda kullanıcı Cübbeli Ahmet hakkında paylaşımlar yapmaya başladı. Hakkında atılan binlerce paylaşımın ardından sosyal medyanın gündemine oturan Cübbeli’nin neden popüler olduğu ise büyük merak konusu oldu. Bu kapsamda kullanıcılar arama motorlarında Cübbeli Ahmet’in neden gündem olduğunu araştırmaya başladı. Peki, Cübbeli neden gündem oldu? Cübbeli Ahmet neden TT oldu? Cübbeli Ahmet ne yaptı? Detaylar haberimizde…

CÜBBELI NEDEN GÜNDEM OLDU? CÜBBELI AHMET NEDEN TT OLDU? CÜBBELI AHMET NE YAPTI?

Babala TV’nin sahibi Oğuzhan Uğur sosyal medyada Ahmet Mahmut Ünlü’yü konuk alacağını açıkladı.

Cübbeli neden gündem oldu? Cübbeli Ahmet ne yaptı?

Cübbeli Ahmet’in de davete icabet edeceğini bildirmesiyle Youtube’de yayımlanacak programda gündemin ‘tarikatlar’ olduğu öğrenildi.

Mevzular Açık Mikrofon Özel konuğu olacak Cübbeli ile tartışmalı programın olması bekleniyor. Konuya milyonlarca kullanıcı ilgi gösterirken Cübbeli Ahmet sosyal medyada gündem oldu.

Cübbeli neden gündem oldu? Cübbeli Ahmet ne yaptı? ile ilgili etiketler Cübbeli Ahmet Oğuzhan Uğur
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.