Cübbeli Ahmet'ten görevinden ayrılan Mehmet Görmez'e alçak saldırı...

Emekliye ayrılan eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in arkasından ağza alınmayacak sözler!

Emeklilik dilekçesi kabul edilen eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez görevinden ayrıldı.

Emekliye ayrılan Görmez'in yerine, Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Ekrem Keleş vekalet edecek.

Geçtiğimiz hafta ayrılığı hakkında açıklama yapan Görmez, "Bütün görevler, makamlar, vazifeler sadece birer emanettir. O emanet, vakti, yeri ve zamanı geldiğinde teslim edilir'' demişti.

Mehmet Görmez'in neden Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan ayrıldığının perde arkasını ise ilk kez SuperHaber kamuoyuna duyurmuştu.

Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in görevini bırakması üzerine, Görmez'e çeşitli eleştiriler de yöneltildi.

Görmez'e, FETÖ ile mücadelede yeteri kadar başarılı olamadığı, görevinden ayrılmadan önce yayınladığı FETÖ raporunu açıklamakta geç kaldığına yönelik eleştirler yöneltildi.

DİN SİMSARI CÜBBELİ AHMET'TEN ÇİRKİN SÖZLER

Ancak bu süreçte eleştirinin dozunu kaçıranlar da oldu. Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, eski Diyanet İşleri Başkanı hakkında haddini aşan ifadeler kullandı.

Mehmet Görmez'i "tehlikeli" olarak tanımalayan ve "Ehli Sünnete" bağlı olmamakla eleştiren Ünlü, "Diyanet'e bundan tehlikelisi gelmemiştir diye düşünüyorum. Rabbim, vatana millete bağlı ve Ehli Sünnete sadık hayırlı bir reis nasib eylesin" ifadelerini kullandı.

Sohbet toplantılarında cemaate "kefen" satan din tüccarı Cübbeli Ahmet'in bu sözleri sosyal medyada büyük tepki topladı.

Cübbeli Ahmet'ten görevinden ayrılan Mehmet Görmez'e alçak saldırı... ile ilgili etiketler Cübbeli Ahmet din Mehmet Görmez
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.