Cübbeli Ahmet Hoca'dan şok sözler: Diyanet'te kafir var!

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alan sözleri ile büyük tartışma yaratacak... Ünlü, bir sohbetinde genelevlerde çalışanların hepsinin günahkar olmadığını cemaate anlatırken "Meyhanede, kerhanede Müslüman var. Diyanet’te kafir var." dedi!

Son konuşmasında ateizm ve deizmin yaygınlaştığı yönündeki iddialar hakkında açıklamalar yapan Ahmet Mahmut Ünlü, tartışma yaratacak ifadeler kullandı.

Din adamlarının İslam'ı yeterince anlatamadığı ve topluma örnek olamadıkları için bu gibi sorunların yaşandığını dile getiren Ünlü, konuşmasında genelev örneği verdi.

“BEN VAZİFE YAPAMADIM, ATEİST OLDULAR”

Cübbeli Ahmet şu ifadeleri kullandı;

“Sen onlara tövbe için dua yap. Allah fuhuş yapana tövbe nasip etsin, eşcinsele tövbe nasip etsin. Sen suçu ona atma; hacı, hoca, sofi… Suç senin, suç benim..

Ben vazife yapamadım, insanlara doğruyu anlatamadım. Onun için insanlar ateist oldu, deist oldu. Meyhanede, kerhanede Müslüman var. Diyanet’te kafir var. Diyanet’te görevli adam; ‘hadisler hüküm ifade etmez, ayet olsa aklen reddediriz’ dedi mi? dedi.”

"KERHANEYE GİTMEDİM"

Verdiği bu örneğe "yanlış anlaşılmaması" için bir şerh de düşen Cübbeli Ahmet şöyle devam etti;

“Kerhaneye gittiği zaman, oradaki kadın ne diyor?.. Ben gitmedim kerhaneye ha! Yanlış anlamayın.

Kerhanedeki kadın dedi ki; ben harama inanıyorum fakat geçim zorluğu, senet imzalattılar. Allah beni kurtarsın. Bu kadın fuhuş yapıyor diye, buna imansız diyebilir miyiz. Onun için kerhanede Müslüman var, Diyanet’te kafir çıkabiliyor.”

Cübbeli Ahmet Hoca'dan şok sözler: Diyanet'te kafir var! ile ilgili etiketler Diyanet Cübbeli Ahmet Hoca kerhane
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.