Cübbeli Ahmet Hoca, Tarkan'ın "Geççek" şarkısını yorumladı!

Tarkan'ın tartışmalara neden olan "Geççek" şarkısı hakkında değerlendirmelerde bulunan Cübbeli Ahmet Hoca, şarkının çıktığı zamana dikkat çekerek "Millete bir teselli bahşetmek amacındaysan, korona bitmiş, hastaneler rahatlamış bu zamanda mı teselli veriyorsun?" ifadelerini kullandı.

TV100 ekranlarında yayınlanan 'Kayıt Dışı' programına konuk olan Cübbeli Ahmet Hoca, Tarkan'ın "Geççek" şarkısını ve polemikleri değerlendirdi.

"BİR TESELLİ AMACI VARSA NEDEN O KADAR ZAMAN BEKLEDİN"

Şarkının sözlerini eleştiren Cübbeli, "Tamamen sokak lafları, çarşı pazar. Ama toplumda alıcısı var. Niye bunu bir buçuk, iki senedir yazmadı bilmiyoruz. Millete bir teselli bahşetmek amacındaysan, korona bitmiş, hastaneler rahatlamış bu zamanda mı teselli veriyorsun? Şimdi seçimde şarkıyı hangi parti kullanacak? Bakalım bu telifi partilere kullandıracak mı bu da çıkacak" dedi.

"DÖNEMSEL OLARAK MANİDAR"

"Doların yeri dolar, vatanın yeri dolmaz" diyen Cübbeli, şarkının çıkış zamanlamasına atıfta bulunarak "Dönemsel olarak manidar olmuştur. Neden bu zaman kadar çıkarmadı bilemeyiz tabii ama biraz garip" ifadelerini kullandı.

Cübbeli Ahmet Hoca, Tarkan'ın "Geççek" şarkısını yorumladı! ile ilgili etiketler Tarkan Cübbeli Ahmet Hoca Geççek
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.