Cübbeli Ahmet Hoca ile Serdar Tuncer sosyal medyada birbirine girdi!

Cübbeli Ahmet Hoca ile Youtube'da MyMecra kanalının sahibi Serdar Tuncer, Zeynep Işık Büyükbay yüzünden atıştı. Büyükbay'ı kanalında konuk eden ve görüşlerini olumlu bulduğunu söyleyen Tuncer'e, Cübbeli Ahmet Hoca sert çıktı: Serdar Tuncer’in ne ilmi varmış ki kader dâhil birçok İslâm şartını ve hadîslerin birçoğunu inkâr eden Zeynep Işık Büyükbay’ı dinleyip olumlu bulmuş?

Sosyal medyadaki yeni kavga; Cübbeli Ahmet Hoca ile MyMecra Youtube kanalının sahibi Serdar Tuncer arasında. 

Serdar Tuncer'in, Youtube kanalında Zeynep Işık Büyükbay'ı konuk ederek görüşlerini olumlu bulduğunu söylemesi Cübbeli Ahmet Hoca'yı çileden çıkardı. 

Konuyla ilgili bir video çekerek görüşlerini paylaşan Cübbeli Ahmet Hoca, videoyu Twitter hesabından paylaşırken "Serdar Tuncer’in ne ilmi varmış ki kader dâhil birçok İslâm şartını ve hadîslerin birçoğunu inkâr eden Zeynep Işık Büyükbay’ı dinleyip olumlu bulmuş?" ifadelerini kullandı. 

Bunun üzerine tepkisiz kalmayan Serdar Tuncer de "Bir ben kalmıştım… Benim duruşumun ilme ihtiyacı var; hocanın ilminin şahsiyete! Allah eksiklerimizi tamam eylesin!" diyerek yanıt verdi. 

Serdar Tuncer'in tepkisi bununla sınırlı kalmadı. İfadeler gittikçe sertleşti.

Tuncer, Cübbeli Ahmet Hoca'yı etiketleyerek "Akşam video çektin sustuk. Allah’a havale ettik. Bu gün kesip biçip orada burada paylaşmanın ne alemi var? Âlim(!)in kardeşlerine hakaret etmekten, müslümanı müslümana düşman etmekten başka bir işi olması gerekmez mi?

Hatam varsa ara ikaz et, dinlemezsem ört o hatayı dua et. Yakışan bu değil miydi? Ben rating derdindeyim sen alimsin! Ben susuyorum sen sosyal medyada linç peşindesin. Bu mu ilimden anladığınız? Nerede ilim adamının ahlakı, edebi, vakarı, heybeti? Yazıklar olsun!" dedi. 

 

Cübbeli Ahmet Hoca ile Serdar Tuncer sosyal medyada birbirine girdi! ile ilgili etiketler Serdar Tuncer Twitter Cübbeli Ahmet Hoca
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.