Cübbeli Ahmet Hoca: Çocuklarınızı imam hatip liselerine ve ilahiyata göndermeyin!

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programında çok tartışılacak açıklamalara imza attı. Ünlü, “Ailelere sesleniyorum: Çocuklarınızı imam hatiplere ve ilahiyata göndermeyin, düz okullara gönderin daha az hasarla çıkar" dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca, CNNTürk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında soruları cevaplarken çok tartışılacak ifadeler kullandı. 

Siyaset-tarikat ilişkileri ve Diyanet’in fetvalarına ilişkin soruları yanıtlayan Cübbeli, imam hatiplerle ilgili düşüncelerini dile getirerek şöyle konuştu:

"ÇOCUKLARINIZI İMAM HATİPLERE VE İLAHİYATA GÖNDERMEYİN"

“Alenen söylüyorum. Çocuklarınızı İmam Hatip ve İlahiyat'a göndereceğinize, düz ortaokul ve liselere gönderin daha az hasarla çıkar. Ben bunu gördüm denedim. Bütün çevremdeki insanlar çocuklarımızı gönderdik kız çocuklarımız geliyor “Hoca sahabeye hakaret, hadis, mezhep yok…” Yani müfredat işlemiyor. Müfredattaki şeye yorum katıyor. Hangi cemaate bağlıysa veyahut mezhepsizlik, reformist, mealcilik akımı her neyse orayı empoze etmeye çalışıyor. Bugün ilahiyatta benim reddiye yaptığım adamlardan “Kuran değişsin” diyen adam şuan da Ankara ilahiyatta hoca.”

 

Cübbeli Ahmet Hoca: Çocuklarınızı imam hatip liselerine ve ilahiyata göndermeyin! ile ilgili etiketler Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Mahmut Ünlü imam hatip ilahiyat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.