Cübbeli Ahmet Hoca "Akit'in dağıttığı kitaplar adamı şirke götürür" dedi, "yakın" çağrısı yaptı

"Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen ve İsmailağa cemaatinin önemli isimlerinden Ahmet Mahmut Ünlü, Yeni Akit gazetesinin dağıttığı bir kitabın okunmaması ve evlerinde kitabı bulunduranların yakmalarını tavsiye etti. Cübbeli Ahmet Hoca, ayrıca bazı yabancı isimlerin camilerde vaaz vermelerinin engellenmesi için Diyanet İşleri Başkanlığı'na çağrı yaptı.

"Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda farklı ülkelerden gelen isimlerin camilerde vaaz vermemesi gerektiğini belirterek Diyanet İşleri Başkanlığı'na uyarılar yaptı. Cübbeli Ahmet Hoca, Yeni Akit gazetesinin ve Vahabilerin en büyük kitabı olarak bilinen Kitabu't-Tevhîd'in okunmaması gerektiğini belirterek, "Evinizde varsa yakın" dedi. Cübbeli'nin açıklamalarına Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın destek vermesi dikkat çekti.

Cübbeli Ahmet Hoca'nın yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Diyânet'i, vehhâbîleri konuşturmama husûsunda uyarıyorum. Aksi takdirde iç savaşa destek vermiş olacaklardır. Diyânet bu işin kontrolünü kaybetmiş durumdadır. Diyânet'i uyarıyoruz. hangi ırktan ve milletten olursa olsun eğer câmiilerde bu adamlara konuşma izni verirseniz selefîliğe vehhabîliğe hizmet edip iç savaşı körüklemiş olacaksınız. Diyânet en kısa zamanda kendine gelmeli, bünyesindeki sapık i'tikâdlı vehhâbî zihniyetli adamları da tespit edip ihrâc etmeli ve câmiileri de mutlakâ kontrol altına almalıdır.

"AKİT GAZETESİNİN DAĞITTIĞI O KİTABI YAKIN"

"Ayrıca Akit gazetesinin dağıttığı Vehhâbîlerin en büyük kitabı Kitabu't-Tevhîd'i okumamanız ve evinizde varsa yakmanız husûsunda uyarıyoruz!

Sonuç olarak; Osmân el-Hamîs ve Mahmûd el-Hasenât gibi adamların Türkiye'ye giriş çıkışları âcilen iptâl edilmelidir. Şahıslar hakkında isimleri çoğaltabiliriz. Bu adamların sayın cumhurbaşkanımızı methetmeleri ve devletimize sâhip çıkar gibi görünüp Türk bayraklı paylaşımlar yapmaları bizi aldatmamalıdır. Çünkü biz onların Arapça konuştukları diğer videolarında mâturîdîlere, bizim bütün Türk halkının müslümanlarına kâfir dediklerini görüyor ve biliyoruz. Bunlar şu anda kendilerine yer edinmeyi hedefliyorlar, daha sonra da câmiilerde bu kadar kalabalık toplayan bu kişilerin insanlarda büyük etkisi olduğu için onları sokağa dökmesi kaçınılmaz olacaktır. Tabii böylesi tahrîklerden Arap kardeşlerimiz daha ziyâde etkilenip memlekette iç karışıklığa sebebiyet vereceklerdir. Bundan dolayı devlet büyüklerimizi uyarıyoruz."

Cübbeli Ahmet Hoca "Akit'in dağıttığı kitaplar adamı şirke götürür" dedi, "yakın" çağrısı yaptı

Cübbeli Ahmet Hoca "Akit'in dağıttığı kitaplar adamı şirke götürür" dedi, "yakın" çağrısı yaptı - Resim : 2

Cübbeli Ahmet Hoca "Akit'in dağıttığı kitaplar adamı şirke götürür" dedi, "yakın" çağrısı yaptı - Resim : 3

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN DESTEK GELDİ

Cübbeli Ahmet Hoca'nın yaptığı açıklamalara Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan destek gelmesi ise dikkat çekti. Özdağ, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Türkiye’nin trajedisi Cübbeli Ahmet Hocanın Türkiye’nin güvenlik meselelerine İçişleri Bakanı ve ekibinden daha fazla hakim olması" dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca "Akit'in dağıttığı kitaplar adamı şirke götürür" dedi, "yakın" çağrısı yaptı ile ilgili etiketler Diyanet İşleri Başkanlığı kitap Cübbeli Ahmet Hoca yeni akit gazetesi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.