Liverpool'dan Crystal Palace'e farklı tarife: 0-7

Geçen hafta Tottenham Hotspur'u 2-1 mağlup ederek zirveden indiren ve koltuğa kendisi oturan Liverpool, kritik Crystal Palace deplasmanında 7-0 kazandı. Sakatlıklarla boğuşan Jürgen Klopp'un takımı şampiyonluk yarışında kritik bir virajı daha döndü.

Premier League'in 14. haftasında Crystal Palace'a konuk olan Liverpool, zorlu Londra deplasmanında 7-0 kazandı.

Mısırlı yıldız Mohamed Salah'ın yedek soyunduğu maçta Liverpool ilk yarıyı Minamino, Sadio Mane ve Roberto Firmino'nun golleriyle 3-0 önde tamamladı. 

İkinci yarıda Salah oyuna girdi ve takımının 6. ve 7. gollerini kaydetti. Kırmızılar'ın diğer iki golü de Firmino ve kaptan Jordan Henderson'dan geldi.

Geçen hafta Tottenham Hotspur'u 90'da bulduğu golle 2-1 mağlup ederek zirveyi ele geçiren Jürgen Klopp'un takımı, farklı Palace galibiyetiyle puanını 28'e yükseltti ve liderliğini perçinledi. 

Premier League'de 9 maçtır yenilmeyen son şampiyon haftaya, takımın başına Sam Allerdyce'ı getiren West Bromwich Albion'u ağırlayacak. 3 maç sonra mağlup olan ve 18 puanda kalan Roy Hodgson'ın takımı ise Aston Villa'ya konuk olacak.

Liverpool, deplasmanda oynadığı bir lig maçında 1991'den bu yana ilk kez 7 gol kaydetti. Crystal Palace ise sahasındaki bir karşılaşmada ilk defa kalesinde 7 gol gördü.

Liverpool'dan Crystal Palace'e farklı tarife: 0-7

Liverpool'dan Crystal Palace'e farklı tarife: 0-7 ile ilgili etiketler Liverpool crystal palace premier league
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.