Crystal Palace, Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Benteke'yi takımda tutmayı başardı

Beşiktaş'ın golcü adaylarında Christian Benteke, takımı Crystal Palace'ta kaldı... Premier League ekibi, 30 yaşındaki Belçikalı santrforla 3 yıllık yeni sözleşme imzaladığını açıkladı. Tecrübeli golcü Belçika Milli Takımı'nın EURO 2020 kadrosunda da bulunuyor.

Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace, ismi Beşiktaş'la anılan Belçikalı santrfor Christian Benteke'nin sözleşmesini 2 yıl uzattı. Güney Londra ekibi, 30 yaşındaki golcünün mevcut sözleşmesinin 2023'e kadar uzatıldığını duyurdu.

Geçen sezon Premier League'de 30 maça çıkan ve 10 gol-1 asistlik skor katkısı sağlayan Benteke'nin ismi bir süredir Beşiktaş'la anılıyordu. 2016 yazında Liverpool'dan 32 milyon euroluk bonservis bedeliyle transfer edilen ve 5 yıllık sözleşmeye imza atan Benteke, Londra ekibinin tarihindeki en pahalı transfer olmuştu. 

Teknik direktör Roy Hodgson'un geleceğindeki belirsizlik nedeniyle sezon sonuna kadar imza atmayan Benteke, Beşiktaş dahil birkaç kulüple transfer görüşmesi yaptıktan sonra Palace yöentimi tarafından ikna edildi.

Belçika'nın EURO 2020 kadrosunda da bulunan Christian Benteke, Crsytal Palace'ın yıldızı Zaha'dan sonra en çok maaş alan 2. isim olmasına rağmen geldiği günden beri sağladığı katkı nedeniyle İngiliz basını tarafından hep eleştirilen bir isim olmuştu.

Belçika Milli Takımı  kariyerinde 39 maçta 16 golü buluna yıldız isim için Liverpool da 2105 yazında Aston Villa'ya 46 milyon pound ödemişti!

Crystal Palace, Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Benteke'yi takımda tutmayı başardı ile ilgili etiketler Beşiktaş Christian Benteke crystal palace premier league
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.