Covid19 gönüllü aşı başvuru nasıl yapılır? Gönüllü aşı başvuru telefon numarası!

Covid19 gönüllü aşı başvurusu! Aşı gönüllüsü olmak için nereye başvuru yapılır? Covid-19 aşısı için gönüllü olmak isteyen adına başvuru şartları belirlendi. Türkiye’de halen devam etmekte faz 3 çalışmaları kapsamında antikor oluşturan Çin aşısının gönüllü vatandaşlar üzerinde denenmeye başlayacağı belirtildi. İşte, Covid19 gönüllü aşı başvuru telefon numarası...

Sağlık Bakanlığı, Çin menşeli Covid-19 aşısının sağlık çalışanlarının hemen ardından gönüllü vatandaşlar üzerinde de denenmeye başlayacağını belirtti. Aşının 726 gönüllü sağlık çalışanı üzerinde uygulandığı ve herhangi bir şekilde yan etkisinin olmadığı gözlemlendi.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 15 Eylül tarihinde Türkiye'de Faz-3 çalışmalarına başlanan Çin menşeli Covid-19 aşısını deneme uygulamalarının 12 ilde 25 merkezde devam ettiği ifade edildi.

Covid19 gönüllü aşı başvuru nasıl yapılır? Gönüllü aşı başvuru telefon numarası!

COVİD19 GÖNÜLLÜ AŞI BAŞVURU ŞARTLARI

Sağlık çalışanlarından sonra gönüllü vatandaşlar üzerinde de Covid-19 aşısının denenmeye başlanacağı belirtildi. Bunun için 18-59 yaş arası, daha önce Covid-19 geçirmemiş vatandaşların 'https://covid19asi.calismasi.info' adresinden veya 0850 811 18 80 telefon numarasını arayarak gönüllü olabilecekleri dile getirildi.

Covid19 gönüllü aşı başvuru nasıl yapılır? Gönüllü aşı başvuru telefon numarası! ile ilgili etiketler covid-19 covid-19 aşısı gönüllü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.