Coutinho gidiyor mu?

Birçok Avrupa kulübünün gözdesi haline gelen Liverpool’un 10 numarası Philippe Coutinho hakkında konuşan Jurgen Klopp, oyuncunun kulüpten ayrılmayacağını söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını Hong Kong’ta sürdüren Liverpool’da transferin en önemli ismi Brezilyalı yıldız oyuncu Coutinho. İsmi Barcelona ve PSG ile anılan futbolcunun geleceği Liverpool’un transferdeki yol haritasını da şekillendiriyor.

Düzenlediği basın toplantısında konuşan Jurgen Klopp gelen bir soru üzerine, “Coutinho’nun satılık olmadığını söyleyebilirim. Diğer kulüplerin oyuncumuza böylesine ilgi göstermesine şaşırmıyorum. İnsanlar Liverpool’da iyi futbolcuların olduğunu görüyor. Ancak önemli bir mesaj vermek isterim ki; biz oyuncu satan bir kulüp değiliz. Beraber çalışmaya, beraber gelişmeye inanıyoruz ve birlikte olmak istiyoruz. İleriye doğru adımlar atmak için bir arada kalmalıyız. Phil çok önemli bir oyuncu ama geçen yıl geçirdiği sakatlığın ardından sezonu iyi durumda tamamlayamadı. Hala genç ve kendini geliştirebilecek bir futbolcu. Bu kulübe geldiğimdeki durumuna göre daha iyi bir yerde” diyerek oyuncunun ayrılmasına ihtimal vermedi.

hd-philippe-coutinho-liverpool_15fhpvz1r8nas1i16m752tln47

Daha önce Vasco Da Gama, Inter, Espanyol formaları giyen Coutinho 2013 yılında Liverpool’a 13 milyon Euro bedelle Inter’den gelmişti. Coutinho geçtiğimiz sezon ise 36 maçta forma giyip takıma 14 gol ve 9 asistlik katkı yaptı.

Coutinho gidiyor mu? ile ilgili etiketler Liverpool Jürgen Klopp coutinho
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.