Cotinho'nun 3'te bir fiyatına aldı...

Philippe Coutinho'yu 160 milyon euroya Barcelona'ya gönderen Liverpool, 55 milyon euroya Leicester City'de bu sezon 8 gol 8 asist ile oynayan Riyad Mahrez ile anlaştı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool, 160 milyon euroya Barcelona'ya gönderdiği Brezilyalı yıldızı Philippe Coutinho'nun boşluğunu çabuk doldurdu.

Leicester City'de forma giyen Riyad Mahrez ile anlaşma sağlayan Liverpool, Cezayirli futbolcu için 55 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Riyad Mahrez'in gün içerisinde Liverpool için sağlık kontrolünden geçmesi ve ardından da resmi imzaların atılması bekleniyor.

Liverpool'un, Riyad Mahrez için Leicester City'ye 55 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği, Cezayirli futbolcuyla ise 4,5 yıllık sözleşme yapılacağı öğrenildi.

Leicester City'ye 2014 yılında Fransa'nın Le Havre takımından 500 bin euroya transfer olan 26 yaşındaki Riyad Mahrez, bu sezon 24 maçta oynarken 8 gol attı ve 8 asist yaptı.

Cotinho'nun 3'te bir fiyatına aldı... ile ilgili etiketler Liverpool Transfer mahrez cotinho
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.