Coşkun Sabah'tan yıllar sonra gelen Hülya Avşar itirafı: ''Beni Tanju Çolak'la aldattı!''

Coşkun Sabah, Haberler.com'un YouTube kanalında Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla yayınlanan Haber Bahane programına konuk oldu. Coşkun Sabah programda, bir dönem aşk yaşadığı Hülya Avşar hakkındaki itirafıyla gündem oldu. Coşkun Sabah, Hülya Avşar'ın kendisini askerde olduğu dönemde Tanju Çolak'la aldattığını söyledi.

Haber Bahane programına konuk olan usta sanatçı Coşkun Sabah, bir dönem aşk yaşadığı Hülya Avşar ile ilgili yaptığı itirafıyla gündem oldu.

Programın sunucusu Gökay Kalaycıoğlu'nun "Ben askere giderken Hülya Avşar tarafından aldatıldım." demiştiniz. Hep Hülya Avşar'ın aldattığı konuşuldu, işin Coşkun sabah tarafı hiç konuşulmadı." sorusu üzerine Coşkun Sabah yıllar süren suskunluğunu bozdu.

Coşkun Sabah'tan yıllar sonra gelen Hülya Avşar itirafı: ''Beni Tanju Çolak'la aldattı!''

''ÇOK ÜZÜLDÜM...''


Coşkun Sabah, "Üzüldüm tabii. Çok üzüldüm. O günleri çok açmayalım. Hangi erkek üzülmez. Askerlikten sonra yüz yüze gelmek istemedim. Kolay bir şey değil. Atlattık. Allah sabrını veriyor." dedi. Coşkun Sabah, ihanetin ardından Hülya Avşar'ı affettiğini de dile getirdi.

Coşkun Sabah'tan yıllar sonra gelen Hülya Avşar itirafı: ''Beni Tanju Çolak'la aldattı!'' - Resim : 2

NE OLMUŞTU? 

Hülya Avşar, bir dönem sevgili olduğu Coşkun Sabah'ın askere gittiği dönem, evli ve bebek bekleyen futbolcu Tanju Çolak ile aşk yaşamıştı. Coşkun Sabah askere gittikten sonra bir daha Hülya Avşar'a ulaşamamıştı. Gerçek, Suadiye'deki bir apartman dairesine Tanju Çolak ve Hülya Avşar’ın peş peşe girdiğini gören mahalle halkının gazetecilere haber vermesiyle ortaya çıkmıştı.

Coşkun Sabah'tan yıllar sonra gelen Hülya Avşar itirafı: ''Beni Tanju Çolak'la aldattı!'' ile ilgili etiketler Hülya Avşar tanju çolak coşkun sabah
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.