Coşkun Sabah'tan İlyas Salman'a 'akılsız halk' tepkisi

Ünlü sanatçı Coşkun Sabah, 24TV ekranlarında Esra Elönü'nün moderatörlüğünde yayınlanan ‘Arafta Sorular’ programının konuğu oldu. İlyas Salman'ın AK Parti seçmenine 'akılsız' şeklindeki hakaretine tepki gösteren Sabah, "Bu çok büyük bir suçtur." dedi.

İlyas Salman Yol TV’de katıldığı bir programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etti ve ona oy veren AK Parti seçmeninden 'akılsız halk' şeklinde bahsetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden ödül alan Şener Şen'i eleştiren Salman, kendisine bir ödül gelse almayacağını söyledi. Salman, "Ben gidip Recep Tayyip Erdoğan’dan ödül almam. Çünkü ödülü bu akılsız halkın verdiği oylarla aldı zaten ama o ödülü kötü kullandı..." diye konuştu.

İLYAS SALMAN'IN HADSİZ SÖZLERİNE SERT TEPKİLER

Türk halkının oy verme iradesini yok sayan İlyas Salman'ın bu hadsiz sözleri her kesimden insanın büyük tepkisini çekti.  

24TV’de yayınlanan ‘Arafta Sorular’ isimli programa katılan sanatçı Coşkun Sabah da Salman'a tepkisini dile getirdi.

Coşkun Sabah'tan İlyas Salman'a 'akılsız halk' tepkisi

BİR TEPKİ DE COŞKUN SABAH'TAN: BU TÜRK HALKINA HAKARETTİR

Star yazarı Esra Elönü’nün İlyas Salman'ın açıklaması hakkında görüşünü sorduğu Sabah, "Bu çok büyük bir hakarettir. Türk halkına hakarettir. Ben bunu anlamak istemiyorum. Kabul etmek de istemiyorum. Bu çok büyük bir suçtur. Biz sadece müziğimizi yapıyoruz." dedi.

Sanatçının işinin üretim yapmak, müzik yapmak olduğuna vurgu yapan Sabah, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben 1995 yılında bir telefon geldi. Türk milli takımı ile Kanada milli takımıyla yapacağı maç öncesinde benim İstiklal marşını okumamı istediler. Sorduğunuz soruya bak. Tabii ki okurum. Fatih Terim ve futbolcu arkadaşlarla aynı uçakta gittik. Kanada milli marşını da Kanadalı şarkıcı okudu. Devletim benden ne isterse seve yaparım. Giderim. Kullandığımız bir cip var. 4,5 sene önce Suriye’de operasyon başlayınca beni Etiler Karakolu’ndan çağırdılar. İhtiyaç halinde cipimi vermemi istediler. Severek veririm diye imza attım."

 

Coşkun Sabah'tan İlyas Salman'a 'akılsız halk' tepkisi ile ilgili etiketler Esra Elönü 24 TV ilyas salman coşkun sabah

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.