Coşkun Sabah yumurta işine girdi: Vatandaş ne yazık ki bu kış yumurtayı 3 liradan yiyecek

Ünlü şarkıcı Coşkun sabah Eskişehirde çiftlik kurarak yumurta işine girdi. Artan yem faaliyetlerine dikkat çeken Sabah, "Üzülerek söylüyorum, içim kan ağlıyor ama vatandaş bu kış yumurtanın tanesini 2.5 ya da 3 liraya yiyecek" ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcı, yumurta işine girdiği için pişman olmadığını sözlerine ekledi.

Eskişehir’de bir tavuk çiftliği kurup yumurta işine giren Coşkun Sabah, artan yem maliyetleri nedeniyle yumurta fiyatlarının zamlandığını söyleyip, "Üzülerek söylüyorum, içim kan ağlıyor ama vatandaş bu kış yumurtanın tanesini 2.5 ya da 3 liraya yiyecek" dedi.

Ünlü Şarkıcı Coşkun Sabah, önceki gün Harbiye'deki bir kongre merkezi çıkışı objektiflere takıldı. Eskişehir, Bilecek ve Bursa illerine 15 bin adet yumurta sattığını ve işlerinin iyi gittiğini söyleyen Sabah, son dönemde yumurta fiyatlarına gelen zamlara, yem maliyetlerinin yüzde 200 zamlanmasının neden olduğunu belirtti.

Snob Magazin'in haberine göre,geçen yıl mart ayından bu yana tavuk yeminin yüzde 200 zamlandığını ve üreticinin bu yüzden yumurtayı zamlı olarak sattığını savunan ünlü sanatçı şöyle konuştu:

Coşkun Sabah yumurta işine girdi: Vatandaş ne yazık ki bu kış yumurtayı 3 liradan yiyecek

"Yumurta işimiz iyi gidiyor, ben Eskişehir Bilecik, Bursa yöresinde 15 bin yumurtayı bitiriyorum. Benim çiftliğim var. Fiyatlar konusunda bilinmeyen bir şey var. Tavuk yemle beslenir, yem inanılmaz pahalı.

Ben mart ayında girdim bu işe. Mart'tan bu yana yüzde 200 zam var. Bu Türkiye'de rekor zam. Haftalık tavuk yemine 34 bin liraya ödüyordum, şimdi 65 bin lira veriyorum haftalığına. Bu zamları yansıtıyoruz biz, bunların sonucunda böyle oldu."

Coşkun Sabah yumurta işine girdi: Vatandaş ne yazık ki bu kış yumurtayı 3 liradan yiyecek - Resim : 2

"YUMURTA SEKTÖRÜNE GİRDİĞİME PİŞMAN DEĞİLİM"

Sabah ayrıca bu sektöre girdiği için pişman olmadığını ve satışların iyi olduğunu sözlerine ekleyip, gelecek günlerde vatandaşın en temel gıda maddesinden biri olan yumurtanın daha da zamlanabileceğinin belirtip "Üzülerek söylüyorum bu kış vatandaş yumurtayı 2.5-3 liraya tanesini yiyecek, benden duymuş olun" dedi. 

Coşkun Sabah yumurta işine girdi: Vatandaş ne yazık ki bu kış yumurtayı 3 liradan yiyecek - Resim : 3

Coşkun Sabah yumurta işine girdi: Vatandaş ne yazık ki bu kış yumurtayı 3 liradan yiyecek ile ilgili etiketler Çiftlik Eskişehir coşkun sabah yumurta fiyat
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.