Coşkun Sabah: ''Selami Şahin'e sahip çıkalım''

74 yaşındaki 3 çocuk babası Selami Şahin'in Etiler'deki ünlü bir AVM'nin önünde yoldan geçen kadınlarla konuşup ofisine davet ettiği görüntüler ortaya çıkmıştı. Usta sanatçı, menajerlik ajansı aracılığıyla yaptığı bir açıklama ile iddiaları reddetmişti. Selami Şahin'in yakın dostu Coşkun Sabah, çıkan haberlerle ilgili konuştu.

Selami Şahin'in, Etiler'de yoldan geçen kadınlarla tanışmaya çalışıp elini tuttuğu görüntüler ifşa oldu. Yoldan geçen kadınlarla flörtöz tavırlarla tanışmak için tokalaşan, kadınları sürekli ofisine davet eden Selami Şahin, konu ile ilgili menajeri aracılığıyla bir açıklama yayınladı.

Ünlü sanatçının menajerlik ajansı aracılığıyla yaptığı ve sosyal medya hesabından da yayınladığı açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Selami Şahin hakkında basına ve kamuoyuna yansıyan haberler ile ilgili, sanatçının ailesi ve ekibi olarak derinden üzüldüğümüzü bildirmek isteriz. Selami Şahin, bu ülke müziğinin en önemli kilometre taşlarından biridir. Yarım asrı aşan sanat hayatı boyunca düşüncelerine göre bestelemiş ve sevenleri ile samimi bir yaşam sürdürmeyi tercih etmiştir. Selami Şahin, yıllardır bahsi geçen bölgede iş ve sosyal yaşamını sürdürmektedir. Kendisinin hayranlarıyla yarattığı sıcak ve samimi diyaloglar yanlış yorumlamaya sebebiyet vermiştir. Bu konuda yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır."

Selami Şahin'in meslektaşı ve yakın dostu Coşkun Sabah, geçtiğimiz akşam Akmerkez’de görüntülendi. Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre; Basın mensuplarının çekim yaptığını fark eden 70 yaşındaki müzisyen, “Bende hiç haber yok, haber yok” diye esprili şekilde bağırdı.

Coşkun Sabah: ''Selami Şahin'e sahip çıkalım'' - Resim : 2

''SELAMİ ŞAHİN'E HAKSIZLIK YAPMASINLAR''


Coşkun Sabah, muhabirlerin “Selami Şahin ile yakın arkadaşsınız. Geçtiğimiz günlerde hakkında haberler çıktı. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?” sorusuna şu cevabı verdi: ''Selami benim yakın dostumdur. Haksızlık yapmasınlar. Selami, Türkiye’nin değerlidir. Selami’ye sahip çıkalım.''


''HABERLERİN ÇIKMASINA ÜZÜLÜYOR''

''Kendisiyle konuşma fırsatınız oldu mu? Neler söyledi bu haberler hakkında?'' sorusu üzerine ise sanatçı, ''Kendisine 'Geçmiş olsun' dedim, o da üzülüyor tabii ki bu haberlerin çıkmasına'' ifadelerini kullandı.

 

Coşkun Sabah: ''Selami Şahin'e sahip çıkalım'' ile ilgili etiketler Selami Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.